Pentru că nu i-a găsit job la Capitală fostului partener de afaceri, ministrul Carmen Dan l-a trimis la noi, la țară!

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a împuternicit pe Tudorel Pieleanu, fost adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, să îndeplinească funcţia de şef interimar al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

După ce a umplut întreg aparatul central de toate rubedeniile, cunoscuții, acoliții, slujnicii, secretarele,țiitoarele și țiitorii din Teleorman, pesediștii s-au apucat de teleormanizat și celelalte județe. Argeșul, spre exemplu, are din această săptămnână șef de Poliție din Teleorman. Ministrul de Interne Carmen Dan l-a împuternicit pe Tudorel Pieleanu, fost adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, să îndeplinească funcţia de şef interimar al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, începând cu data de 17 iulie.

,,Încă de când Carmen Dan a devenit ministru la Afaceri Interne ne așteptam ca Tudorel Pieleanu, șef de-al doilea la IPJ Teleorman, să evolueze în carieră și ne-am exprimat profeția de Nostradamus încă de pe vremea când acesta conducea Poliția Alexandria. A trecut ceva timp până s-au rezolvat lucrurile din punct de vedere tehnic și, când au găsit momentul propice, Pieleanu s-a poziționat pe scaunul principal al Inspectoratului de Poliție de la Argeș, la ordinul ministrului Carmen Dan. (...) Oamenii de bună credință și cei conștiincioși din Poliția teleormăneană se așteptau și ei la ascensiunea colegului lor, că mulți dintre ei știu ce l-a recomandat pe Pieleanu să le fie șef: prietenia cu ministra Dan. Și nu doar prietenia, din câte știm noi, că Tudorel nu-și petrecea după-amiezile pe la Prefectură, când Dan îi ținea frâiele, degeaba. Cei doi aveau și o legătură de afaceri. Pe vremea când era subprefect, Carmen și Tudorel au fost acționari ai societății comerciale Way Storage SRL, fondată de Pieleanu, asociat cu Dan, așa că ambii transformaseră instituția statului într-un fel de punct de lucru, activând împreună până la ore târzii în noapte. Înăuntru, dincolo de ușile mari ale Prefecturii, Carmen a Teleormanului nu a muncit doar pentru popor, ci a știut exact să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, dacă tot îl avea pe șeful de la Muncipală în subordine, la vizita din fiecare seară, după ce îl întreba ce hoți a mai prins prin Alexandria, au gândit o afacere împreună. Acum, Carmen Daniela Dan, înainte de a fi coordonata lui Dragnea, este, din nou, șefa lui Pieleanu. Totuși, ne mirăm să-l vedem pe Tudorel detașat la Argeș, că merita și el un post pe la Capitală… Probleme-n paradis?!" scriu cei de la presa locală din Alexandria.

Aham... cum s-ar spune,dacă nu i-a găsit doamna job dă-l bun la Capitală, l-au trimis la noi, la țară, prin Argeș.



vezi sursa: http://www.bitpress.ro/eveniment/pentru-ca-nu-i-a-gasit-job-la-capitala-fostului-partener-de-afaceri-ministrul-carmen-dan-l-a-trimis-la-noi-la-tara-1249582




from politica http://politicaastazi.blogspot.com/2018/07/pentru-ca-nu-i-gasit-job-la-capitala.html
via IFTTT
Pentru că nu i-a găsit job la Capitală fostului partener de afaceri, ministrul Carmen Dan l-a trimis la noi, la țară! Pentru că nu i-a găsit job la Capitală fostului partener de afaceri, ministrul Carmen Dan l-a trimis la noi, la țară! Reviewed by Mp3cwitch on July 19, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.